ICOM leverer kompositråvarer til livreddertårne

Dansk Polyglas A/S har til TrygFonden foreløbig bygget 26 livreddertårne og 11 topmoduler i kompleks sandwich-konstruktion. Tårne og topmoduler ses langs de mest populære danske strande og ved havnebade i København.

Tårnene er bemandet med livreddere, som disponerer over vigtigt udstyr som hjertestartere, motorbåde, rescueboards og andet førstehjælpsudstyr.

Livreddertårnet blev nomineret til Den Danske Designpris for et intelligent og stilfuldt design. Livreddertårnet har været udstillet på Trapholt museet i Kolding og på det prestigefyldte Museum of Modern Art (MoMA) i New York.

Tårnet er produceret af plastkompositter samt et brandhæmmende kompositsystem. Ydermere er livreddertårnene påført en særlig coat, ”Suncoat”, som er usædvanlig UV-resistent. De markante røde og hvide farver holder sig konstant år efter år – også i Danmarks barske Vesterhavsklima. Dette er bemærkelsesværdigt i et miljø, hvor tårnene foruden stærkt sollys udsættes for store mængder saltvand og UV-refleksioner fra havet.

ICOM har leveret samtlige kompositråvarer inkl. Suncoat og bigHead’s til TrygFondens livreddertårne, og vores produkter er derfor med til at redde liv.

Dansk Polyglas producerer livreddertårne, som står alle distancer.

Andre cases

ICOM hjælper Faaborg Værft med elektrisk færge

ICOM leverer kompositråvarer til letvægtskatamaran. Måløy Verft præsenterer "The Rose Express"

Heksen, der (stadig) ikke vil brænde

ICOM leverer kompositråvarer til prestigefyldte livreddertårne