ICOM Composites A/S er en dansk, international virksomhed med over 40 års erfaring

ICOM Composites A/S er en dansk, international virksomhed med over 40 års erfaring i rådgivning og levering af råvarer til kompositindustrien.

Vi har omfattende viden om processer og innovative løsninger indenfor kompositerhvervet. Vi hjælper og vejleder kunder i hele Skandinavien, Nordeuropa og de baltiske lande. Vores brede produktportefølje er baseret på unik viden om råvarer, produktionsprocesser, produktionsfaciliteter og moderne teknologi.

Kontakt os – vi hjælper dig med at finde en løsning.

STORT LEVERANDØRNETVÆRK OG KONKURRENCEDYGTIGE PRISER.

ICOM Composites A/S leverer unik rådgivning og kvalitetssikrede råvarer til kompositindustrien – til konkurrencedygtige priser.

Vi har over 40 års erfaring og samarbejder tæt med en lang række globale leverandører, der alle opfylde markedets krav. Det har bl.a. bragt os i den fordelagtige position, at vi kan påvirke produktionen af forskellige materialer – og derfor vil vi altid kunne finde eller udvikle et produkt, der matcher specielle behov.

Udover kompetent rådgivning og innovative løsninger får du høj service som kunde hos os – ligesom du får en samarbejdspartner, der guider dig sikkert gennem valget af kompositmaterialer, uanset dit behov, og uanset hvad din løsning kræver. Vi anvender altid den nyeste teknologi og har omfattende viden om produkter, råvarer, processer og produktionsfaciliteter.

Med ICOM Composites A/S vil du hurtigt opdage, at vores rådgivning og service er af samme høje kvalitet, som den, der kendetegner vores produkter. Du drager fordel af vores store erfaring og stærke bagland – og vil hurtigt mærke, at specialisering og fleksibilitet er vores særlige karakteristika.

  • Branchekendskab siden 1974
  • Tæt samarbejde med leverandører sikrer specialisering
  • Stort leverandørnetværk sikrer fleksibilitet
  • Stort udvalg af produkter
  • Grundlagt i 1990 – med årtiers erfaring

Produkters opbevaring og holdbarhed

ICOM har lager i både Danmark og Norge.

Vi opbevarer vore produkter ved en gunstig temperatur, så kvaliteten er altid i top.

Kontakt os for mere information

ICOM Danmark +45 75 50 62 22
info@composites.dk

ICOM Norge +47 91 10 82 24
Rosseland AS v/Dag Rosseland
dr@rosselandas.no

Logistik

ICOM har aftaler med en række vognmænd og transportører, som er specialister inden for transport af kompositmaterialer.

Vores transportører leverer til den aftalte tid og som forventet.

Kontakt os for mere information

+45 75 50 62 22
info@composites.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.