Kunstnerisk anvendelse af kompositmaterialer

Beboerforeningen Tre-i-en, Kolding, har sammen med skulptør Henrik Fischer skabt værket Dansende Blomster. Værket skal ses som en hyldest til pottemager Heinrich Hans Andreas Graack (1856-1948). Graack ejede Graacks Lervarefabrik og havde som den eneste i Danmark specialiseret sig i fremstilling af blomsterfade. Gavlkunsten er inspireret af disse fade.

Beboerforeningen har en vision om at skabe et design-kvarter, hvor man hylder Koldings kulturarv og derved hylde de entreprenante mennesker, der tidligere har medvirket til at designe Kolding. Værket er kommet i stand med tilskud fra Kolding Kommunes Bydelspulje.

Værket er bl.a. fremstillet af glasfiber, polyester, topcoat og hærder leveret af ICOM Composites A/S i Kolding og er et eksempel på, hvordan kompositmaterialer også kan anvendes til kunstneriske udtryk.

Hos ICOM Composites A/S er vi glade for at have leveret kompositmaterialerne – og ønsker beboerforeningen og Kolding by tillykke med det fine værk, som nu blomstrer og skaber glæde året rundt.

Andre nyheder

ICOM Channel - Spar tid og omkostninger, opsæt hastighed.

Brandsikker kompositkonstruktion beskytter mod helvedes skærsild!

Kompositmaterialer fra ICOM forbinder Aalborg

Indvielsen fandt sted fredag den 3. marts 2017 og værket pynter nu på husgavlen på hjørnet af Graacksvej 21 og Fredericiagade.