Brandsikker kompositkonstruktion beskytter mod helvedes skærsild!

Midsommerfest fredag den 23. juni 2017. Det var 4. år vores phenol- heks var på kosten midt i bålet i 900ᵒ C i godt 30 minutter.

Fantastisk kompositkonstruktion. Heksen har nu siddet i helvedes skærsild i sammenlagt 120 minutter uden at brænde eller fordampe.
Bålgæsterne er forbløffede og imponerede. Hun er sveden, som det fremgår af billedet. Og kosten under heksen forsvandt…. Varmen er så voldsom, at der holdes minimum 10 meter`s afstand til bålet, mens man beskytter sig mod varmen og synger midsommervisen.

Formålet med Phenol-heksen har været at vise de suveræne fordele med Phenol som brandsikker matrix i kompositkonstruktioner. For eksempel anvendt til skibsbygning, offshore, persontransport (tog, bus, sporvogn), vindindustri, byggeri, branddøre mm.

ICOM`s Phenol-heks er designet af Development Group i 2014 med materialer fra ICOM Composites A/S. Opbygningen af heksen er enkel og bemærkelsesværdig BRANDSIKKER: Kærne af krydsfinér i infusionsmåtter infuseret med CELLOBOND Phenol J2027X.

Andre nyheder

ICOM Channel - Spar tid og omkostninger, opsæt hastighed.

Kunstnerisk anvendelse af kompositmaterialer

Kompositmaterialer fra ICOM forbinder Aalborg